Keresés ebben a blogban

Véletlenül elhagyott családja egy kárpátaljai kislányt Budapesten, a Nyugati pályaudvarnál

Elkeveredett családjától egy nyolcéves kislány Budapesten, a Nyugati pályaudvarnál. A rémült gyereket a rendőrök nyugtatták meg, amíg csaknem két órával később előkerült édesanyja - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának Nyugati pályaudvaron szolgálatot teljesítő rendőreihez kísértek oda egy rémült kislányt 2023. január 3-án 19 óra 45 perckor. A síró gyereknek a Nyugati Pályaudvari Alosztályon a rendőrök enni és inni adtak, játékkal, rajzolással nyugtatták meg, ezután tudtak vele beszélni. 

Mint kiderült, a nyolcéves kislány édesanyja és testvérei felszálltak a villamosra, ő azonban a megállóban maradt. Azt is elmondta, hogy Ukrajnából, Kárpátaljáról érkeztek, ezért a rendőrök nemcsak a többi egységet értesítették a Tevékenység-irányítási Központon keresztül, hanem többek között a menekülteket fogadó BOK csarnokkal is felvették a kapcsolatot, de a hozzátartozókat nem találták. 

Az anyuka végül 21 óra 30 perckor jelentkezett eltűnt gyermekéért, így a kaland happy enddel zárult. (Fotó: Mávinform/Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !