Több ingatlanba is besurrant Hajdúszoboszlón egy derecskei férfi, volt olyan is, amikor parkoló autókat rámolt ki

A megalapozott gyanú szerint a férfi több ingatlanba is besurrant Hajdúszoboszlón, de volt olyan is, amikor az udvaron parkoló autókat rámolta ki. Lopás miatt kell felelnie - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett, lopás vétség és nyolcrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy derecskei lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022 második felében és 2023. január 4-én este hajdúszoboszlói ingatlanokba surrant be, több alkalommal pedig az udvaron parkoló autókból is lopott. Válltáskát, pénztárcákat, laptopot, de volt olyan eset is, amikor a gépkocsiban hagyott használati tárgyakat vitte magával.

A 44 éves férfit 2023. január 4-én este előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök vizsgálják, hogy összefüggésbe hozható-e további bűncselekmények elkövetésével.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !