Keresés ebben a blogban

Elfogták a rendőrök az újszegedi lövöldözőt

Néhány óra alatt azonosították és elfogták a szegedi rendőrök azt a férfit, aki egy gázriasztó pisztolyból több lövést adott le Újszegeden - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 5-én 20 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy lövések hangját hallották Szeged Újszeged városrészében. A helyszínre irányított rendőri egységek megállapították, hogy egy vendéglátó helyről távozó férfi a levegőbe lőtt, tehát nem célzott lövéseket adott le. A helyszínen maradt töltényhüvelyek vizsgálata során kiderült, hogy azok egy gázriasztó pisztolyból származnak.

A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrök elfogtak egy 52 éves helyi férfit, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Ellene garázdaság szabálysértése miatt indult bírósági eljárást előkészítő eljárás.

Az elkövető nem rendelkezett engedéllyel a gáz-riasztó fegyver viselésére, így kollégáink lőfegyverrel kapcsolatos szabálysértés miatt is eljárást indítottak vele szemben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !