Keresés ebben a blogban

Tinédzserek raboltak ki egy bőcsi nyugdíjast, még a seprűnyelet is eltörték rajta

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 13 éves, egy 17 éves és egy 15 éves bőcsi fiúval szemben. A gyanúsítottak 2023. január 25-én 15 óra 45 perc körül bementek egy bőcsi portára, majd a 80 éves tulajdonos felszólította őket, hogy azonnal távozzanak a birtokáról. A három hívatlan közül a 13 éves fiú egy seprűnyéllel rátámadt az idős nőre, A bántalmazás során a nyél eltört a sértetten, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A bántalmazó 13 éves fiú ezt követően magához vett egy telefont, gyógyszereket, illetve egy elemlámpát, majd mind a hárman elmenekültek a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök a beszerzett információk és adatok alapján pár órán belül azonosítottak, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett támadók közül a 13 éves gyerekkorú fiúval szemben előterjesztést tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !