Nagy értékű okosórákat lopott el egy szombathelyi bevásárló központban található műszaki áruházból

A Szombathelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a képen látható férfi azonosításában - közölte a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást jelenleg ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján feltételezhető, hogy a képen látható férfi egy szombathelyi bevásárló központban található műszaki áruházból – az áruvédelmi eszközök eltávolításával – kettő, nagy értékű okosórát tulajdonított el az azokat reklámozó és a vásárlótérben elhelyezett bemutatópultokról.

A feltételezett elkövető sötét hajú. Sötét ruházatot viselt, nyakában egy szintén sötét színű, közepes méretű övtáska volt, továbbá mindkét fülében fehér színű, vezeték nélküli fülhallgatót hordott. Az eljárásban beszerzésre került elsődleges adatok és információk alapján feltételezhető, hogy az ismeretlen személyazonosságú férfi külföldi állampolgár.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-94/521-090-es telefonszámot, vagy – névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !