Milliós értékben lopott a karancskeszi nő

A salgótarjáni nyomozók őrizetbe vették azt a 32 éves Karancskesziben élő nőt, aki az elmúlt időszakban számos üzlet sérelmére követett el több, mint egymillió forint értékben lopást - közölte a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. január 12. és 16. között egy Salgótarjánban található elektronikai üzletből visszatérően, összesen 13 darab táblagépet lopott el oly módon, hogy azok dobozán található áruvédelmi eszközt és a biztonsági pókot eltávolította, majd azokat a táskájába rejtve, a kassza vonalát elhagyva fizetés nélkül távozott.

A nyomozás során megállapítást nyert továbbá az is, hogy a 32 éves nő az elmúlt időszakban Salgótarjánban számos esetben követett el műszaki üzletekben és drogériákban is lopást. A nő az ellopott árukat értékesítette.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyenruhásai a karancskeszi lakost elfogták, előállították és a nyomozók lopás bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerő vallomást tett. A hatóság tagjai a nőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az ügyészségen. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !