Megverte élettársát, majd bezárkózott a gyermekkel a lakásba az óbudai férfi

A budapesti rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársaival fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta élettársát, majd közös gyermekükkel bezárkózott III. kerületi lakásukba - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kapcsolati erőszak bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki a gyanú szerint 2023. január 17-én késő este megverte élettársát, amelynek közös kisfiuk a szemtanúja volt, majd a férfi bezárkózott a gyermekkel a lakásba.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra arról, hogy a III. kerület, Szentendrei úton lévő egyik házban, az egyik lakó segítségért kiált. A helyszínre a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói is kimentek, akik azonnal megkezdték a szükséges intézkedéseket. Az egyik lakásból egy nő ment ki a rendőrökhöz, aki beszámolt az őt ért bántalmazásról és a segítségüket kérte párjával szemben, közben a férfi azonban bezárkózott gyermekükkel a lakásba. Az adatgyűjtés és a helyszínen tapasztalt körülmények alapján indokolttá vált a Terrorelhárítási Központ kirendelése is.

B. Csabát a TEK munkatársai 2023. január 18-án 1 óra 25 perckor a lakásban elfogták, majd átadták a rendőröknek, akik előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A kisfiúnak az eset során nem keletkezett sérülése.

A BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányságán a férfit a nyomozók kapcsolati erőszak bűntett, könnyű testi sértés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta, őt a rendőrök őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !