Keresés ebben a blogban

Lövöldözés Gáborjánon

Vitapartnere többször megütötte az 51 éves férfit, aki viszonzásul elővette gáz-riasztó fegyverét, majd háromszor elsütötte. A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy gáborjáni vendéglátóhelyen két férfi összeverekedett és egy gáz- riasztó pisztoly is eldördült a dulakodás közben.

A rendőrök azonnal helyszínre mentek, meghallgatták az ott tartózkodókat, majd két helyi lakost igazoltattak. Mint kiderült, a felek összevitatkoztak, a 66 éves férfi többször megütötte 51 éves haragosát, aki válaszul erre elővette a gáz- és riasztó pisztolyát, majd háromszor rálőtt.

Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten beismerő vallomást tettek. Mint később kiderült, a fiatalabb férfinak eltört az orra az ütésektől, vitapartnere nem sérült meg az incidensben.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság az 51 éves gyanúsítottal szemben fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, míg társának súlyos testi sértés bűntett miatt kell felelnie. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !