Keresés ebben a blogban

Lopás miatt keresi a rendőrség a képen látható férfit

A nyomozók a lakosság segítségét kérik a fotón látható férfi azonosításához - közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható férfi Székesfehérváron, a Palotai úton található bevásárlóközpont műszaki üzletéből az áruvédelmi eszköz eltávolítását követően eltulajdonított egy videójáték - kontrollert, majd a számítógépes tartozékot a ruházatába rejtette és fizetés nélkül távozott az üzletből.

A férfi 30-40 év körüli, hozzávetőleg 175-180 centiméter magas, körszakállat visel. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, fekete kabátot, sötétkék pulóvert, sötétkék melegítő nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában,  vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !