Lekvárral támadt a féltékeny feleség

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 53 éves nő ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt. Az elkövető féltékenységből elment a sértett nő lakóhelyére, egy sövény mögül látta, hogy a férje gépjárművel megérkezik a nővel, akihez odament, szidalmazta, majd egy befőttes üveget dobott a lábszárához - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a vádlott féltékenységből elment a sértett nő házához, és egy sövény mögé rejtőzve várakozott. Látta, amikor a férje gépjárművel megérkezett a nővel, kiszállt és a csomagtérből egy kerékpárt vett ki. A vádlott ekkor erősen felindult állapotban megindult az autó irányába, és a még bent ülő nőt sértő kifejezésekkel szidalmazta. A sértett ki akart szállni, de ijedtében visszazárta az ajtót, a vádlott viszont kinyitotta és folyamatosan szidalmazta.

A nő így az autó túloldalán, a vezető ülés melletti ajtón szállt ki, ekkor a vádlott a férjével kezdett veszekedni, viszont meglátta, hogy a sértett már elhagyta az autót, erre a nála lévő szatyorból elővett egy lekvárral teli befőttes üveget és a sértett bal lábszárának dobta. Támadóan felé indult, viszont a sértett lefogta a kezeit, majd a férje szétválasztotta őket.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott. (Fotó: police.hu/illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !