Lándzsával leszúrta szomszédja kutyáját egy hódmezővásárhelyi férfi

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfi ügyében, aki lándzsával leszúrta szomszédja kutyáját - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre érkezett bejelentés, hogy egy kertesháznál ismeretlenek megszúrtak egy Golden Retriever kutyát, ami a bántalmazás miatt elpusztult. A rendőrök az elvégzett adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akinek házában megtalálták a lándzsát, amivel az állatot megszúrták. A rendőrök a megtartott kutatás során egy kábítószer ültetvényt is találtak az állatkínzó birtokán. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását az ügyészségen.

A férfi ellen állatkínzás vétség, kábítószer birtoklása bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !