Kórházi beteg telefonját lopta el egy budapesti nő

A fővárosi rendőrök még a helyszínen elfogták a kifosztással gyanúsítható nőt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Egy 53 éves nő ment be egy XI. kerületi kórházba 2023. január 12-én 13 óra 30 perc körül, majd az egyik osztály folyosóján felajánlotta az egyik ott sétáló betegnek, hogy visszakíséri az ágyához. A kórterembe érve a nő először teával kínálta a férfit, majd ellopta a telefonját és távozott.

A sértett szinte azonnal észrevette, hogy nincs a szekrényén a mobilja, így szólt a nővéreknek, akik még az osztály területén megtalálták és kérdőre vonták az ismeretlen látogatót. Mivel a feltételezett elkövető nem tudott elszámolni a nála lévő telefonnal, értesítették a rendőröket.

Az újbudai járőrök a még a kórházban elfogták a feltételezett elkövetőt, R. Izabellát, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók az 53 éves nőt kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A mobiltelefon visszakerült jogos tulajdonosához. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !