Hónapokon át lopott a két férfi a komáromi telephelyről

Hónapokon át lopott a két férfi a komáromi telephelyről, míg végül lebuktak - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A gyanú szerint S. Norbert és S. Szabolcs 2021 őszétől 2022 áprilisáig több alkalommal szigetelőanyagot tulajdonított el a munkáltatójuk által üzemeltetett telephelyről. Az elkövetők munkaidejük alatt targoncával tehergépkocsira rakták a nem szőtt textília terméket, majd a cég területéről elszállították. A lopott árut a nyomozók megtalálták és lefoglalták.  A nyomozás során kiderült, hogy S. Norbert egyik alkalommal a lopott árut a vállalat tulajdonát képező tehergépkocsival szállította el. Az elkövetők részére a gépkocsi magán célra történő használata nem volt engedélyezve. A két férfi ellen nagyobb értékre elkövetett lopás miatt, illetve S. Norbert ellen jármű önkényes elvétele miatt is indult büntetőeljárás.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Komáromi Járási Ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !