Halálos baleset az M5-ös autópályán - Két rendőrnő megpróbálta újraéleszteni a török férfit

Egy Bács-Kiskun vármegyei és egy Készenléti Rendőrségnél szolgálatot teljesítő rendőrnők hosszasan alkalmaztak mellkaskompressziót a táborfalvi balesetben végül elhalálozott török férfin - olvasható a rendőrség honlapján.

Mint arról a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábban beszámolt, az M5-ös autópályán, Táborfalva térségében halálos közúti közlekedési baleset történt.

Egy migránsokat szállító embercsempész nem állt meg a rendőrök többszöri jelzésére sem, ezért követni kezdték. A főváros felé haladó autó Táborfalvánál letért az útról és fának csapódott. A követésben részt vevő járőrök azonnal nekikezdtek feltérképezni a sebesülteket. Amikor észrevették, hogy az egyik férfi nem lélegzik, Sinka Babett r. főtörzsőrmester – a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságának járőrparancsnoka – azonnal megkezdte a sérült újraélesztését. Rövid idő múlva csatlakozott hozzá a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kecskeméti Rendőrkapitányságán szolgálatot teljesítő Nagy Mónika r. zászlós is. A két rendőrnő felváltva, mintegy 15-20 percen keresztül, egészen a mentők kiérkezéséig végezte a mellkaskompressziót, majd a férfit átadták a mentőknek. A sérült sajnos az azonnali segítség ellenére meghalt. (Fotó: Donka Ferenc)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !