Keresés ebben a blogban

Gumicsővel szívta le mások kocsijából az üzemanyagot egy 60 éves budapesti férfi

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 60 éves férfi ellen, aki 2020 tavaszán-nyarán két gépkocsiból is gumicső segítségével lopott üzemanyagot, illetve egy harmadik esetben megzavarták cselekménye közben. A kerületi ügyészség a férfi börtönbüntetésre ítélését indítványozta.

A vádirat szerint a férfi 2020 áprilisában és júniusában, az éjszakai órákban gumicsővel és kannával Zugló utcáin két kocsiból üzemanyagot szívott le és lopott el. Harmadik cselekményének elkövetése közben a férfit megzavarták, és menekülés közben elfogták.

Az elkövető továbbá 2020 tavaszán egy fóti áruházban szeszesitalt, mobiltelefont és kézfertőtlenítőt lopott, oly módon, hogy azokat a ruházatába rejtette, a biztonsági szolgálat azonban feltartóztatta.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfit – büntetett előélete miatt, mint különös visszaesőt – 3 rendbeli, részben üzletszerűen, részben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségével és 1 rendbeli lopás vétségének kísérletével vádolja a Pesti Központi Kerületi Bíróság előtt. Az ügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !