Fejszével esett élettársának egy 61 éves vámospércsi férfi

A Hajdú-Bihar vármegyei nyomozók emberölés kísérlet miatt bűnügyi őrizetbe vették a 61 éves férfit.

A bejelentés 2023. január 23-án kora este érkezett a debreceni kórházból. Egy orvos számolt be arról, hogy egy 50 éves nő súlyos fejsérülésekkel került be hozzájuk, azonban a gyanú szerint az életveszélyes sebeket bántalmazás következtében szerezhette.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek. Hamar körvonalazódott, hogy a vámospércsi nő otthonában sérült meg, majd az is kiderült, hogy a 61 éves élettársával még előző este összevitatkozott - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint a férfi a vita hevében egy fejszével többször megütötte a sértett fejét. Pusztán a gyors és szakszerű orvosi ellátásnak köszönhető, hogy nem halt meg a súlyos bántalmazás következtében.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, majd bűnügyi őrizetbe vették. Letartóztatását a Debreceni Járásbíróság 2023. január 26-án elrendelte, emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !