Egy fiatal férfi eltörte egy idős budapesti nő arccsontját, majd kiszakította fülbevalóit és nyakláncait

Az újbudai rendőrök három órán belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint XI. kerületi lakásában támadott egy idős asszonyra, eltörte arccsontját, majd kiszakította fülbevalóit és nyakláncait. A nyomozás során derült ki, hogy társával előző héten az utcán tépték ki egy idős férfi kezéből a táskáját. Mindkét támadót őrizetbe vették - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Egy fiatal férfi kopogott be egy idős nő társasházi lakásába 2023. január 10-én 18 óra 30 perc körül, azzal, hogy egy kiló kenyeret kér. Az előszobában ököllel támadt 70 éves áldozatára, majd kiszakította fülbevalóit és aranyláncait. Az asszony súlyosan megsérült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság rablás bűntett minősített esete és súlyos testi sértés miatt indított nyomozást. Rövidesen azonosították a feltételezett elkövetőt, akit három órán belül a közelben fogtak el. A 20 éves L. Patrikot gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. A nyomozók kikérdezték a gyanúsított egy ismerősét is, akiről kiderült, hogy lopás miatt körözik, ezért a szintén 20 éves L. Nikolaszt is őrizetbe vették. Az adatgyűjtés során megalapozott gyanú merült fel arra, hogy a két fiatal 2023. január 4-én délelőtt a XI. kerületi Mérnök utcán egy 84 éves férfi kezéből tépték ki táskáját, abban az ügyben lopás miatt folyik eljárás.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !