Keresés ebben a blogban

Alvó emberhez tört be és lopott tőle egy férfi Pusztaföldváron

Alvó emberhez tört be és lopott tőle egy férfi Pusztaföldváron. A tulajdonostól körülbelül egy méterre az asztalon heverő tárcából vett ki pénzt, majd a konyhából is lopott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte - közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy pusztaföldvári nő arról tett bejelentést az Orosházi Rendőrkapitányágra, hogy betörtek hozzá és pénzt loptak tőle. A rendőrök az értesítéstől számított néhány óra alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki lenyomta a ház drótkerítését, bement az udvarra, onnan az épületbe. 

A tulajdonos az egyik szobában aludt, tőle körülbelül egy méterre az asztalon volt a pénztárcája. A 39 éves férfi abból vett ki több tízezer forintot, majd a konyhából is lopott. A nyomozók kifosztás bűntett és magánlaksértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene.

A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a 2023. január 19-én továbbította az ügyészségre. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !