A rendőrök egy eszméletlen nő elszenvedett sérüléseivel összefüggésben kérik a lakosság segítségét

A rendőrök egy Ipolyvecén talált eszméletlen nő elszenvedett sérüléseivel összefüggésben kérik a lakosság segítségét - közölte a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztály, Balassagyarmati Alosztálya segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. január 18-án 4 óra 50 perckor az Országos Mentőszolgálat munkatársai Ipolyvece, Rákóczi út 3. számú ház előtt lakossági bejelentésre találtak egy eszméletlen, végtagsérült nőt kihülés közeli életveszélyes állapotban. A sérültnél azonosítására alkalmas iratok nem voltak.

Az adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások megállapították az 58 éves ipolyvecei nő személyazonosságát valamint azt, hogy a Rákóczi út 3. szám előtti buszmegállótól 2 méterre lévő füves területre a 2023. január 17. napon 20 óra 50 percet követően kerülhetett. Kórházi ellátása során az eszméletlen nő végtagjain zúzott és repesztett sérüléseket találtak az egészségügyi dolgozók, amelyek keletkezésével kapcsolatban nincs információ.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztály munkatársai kérik, hogy aki a nőn található sérülések keletkezésének körülményeivel vagy az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-32/300-344-es illetve a 06-32/312-148-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/810-107-es "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámok valamelyikén. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !