Keresés ebben a blogban

A 18. születésnapját ünneplő dombóvári fiú azt gondolta, hogy felnőttként sokkal több mindent megtehet, mint korábban

A 18. születésnapját ünneplő dombóvári fiú azt gondolta, hogy felnőttként sokkal több mindent megtehet, mint korábban, ezért születésnapja éjszakáján Dombóváron több autó visszapillantó tükrét lerúgta, megrongált egy kaputelefont és pár száz forintért még egy kocsit is feltört - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Többen tettek feljelentést Dombóváron 2023. január 13-án, mert az előző éjszaka ismeretlen megrongálta az utcán parkoló autójukat és házuk kaputelefonját. Kollégáink a bejelentéseket követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. A beszerzett adatok alapján egy 18 éves helyi fiatalt hoztak összefüggésbe a rongálásokkal. A fiú elismerte a nyomozóknak, hogy ő rongálta meg csütörtök éjjel az utcán parkoló kocsikat és a kaputelefont is. Elmondta, hogy aznap töltötte be a 18. életévét, és azt gondolta, hogy most már bármit megtehet. A városban sétálgatott, közben sokat ivott, és még valamin fel is dühítette magát, ezért négy kocsi tükrét is lerúgta, emellett egy kaputelefonba is beleöklözött.

Hogy tetézze a bajokat hazafelé menet egy kocsi ablakát is betörte, mert látott benne pár száz forint apró pénzt, melyet magával is vitt. Azt is elismerte, hogy korábban az egyik helyi üzletből is lopott.

A 18 éves fiút ötrendbeli rongálás, egy rendbeli garázdaság és kétrendbeli lopás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként a dombóvári nyomozók. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !