Keresés ebben a blogban

Szívek harca Halmajugrán

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást több fiatal ellen. Egy halmajugrai buszmegállóban, 2022. november 30-án kora délután öt személy szóváltása fajult tettlegességig - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenlegi adatok alapján az egyik fiatal a közösségi médiában több szív emojit küldött a másik társasághoz tartozó fiú barátnőjének fotójához, amelyet követően a két fiú heves vitába keveredett egymással az online térben. Ez folytatódott személyesen a buszmegállóban, ahol a szájkaratét követően verekedni kezdtek, mely közben előkerült egy gáz-és riasztó fegyver is, mellyel több lövést leadtak.  Erre reagálva egyikük elővett egy kést, amellyel orvosi ellátást igénylő szúrt sérülést okozott egyik vitapartnerének.

A kölcsönös bántalmazás közben további két fő sérült meg.

A nyomozók a 21 éves K. Renátót, a 22 éves K. Rolandot és a szintén 22 éves Sz.Imrét orvosi ellátásukat követően a városi rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárásban vizsgálják, hogy további, más jellegű bűncselekmény valósult-e meg. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !