Keresés ebben a blogban

Önbíráskodás miatt vettek őrizetbe két férfit az oroszlányi rendőrök

Jogosnak vélt tartozás fejében mentek a sértetthez, akinek lakásba erőszakkal bementek, majd a kölcsön visszaadására szólították fel. A kabátjával együtt távoztak a sértettől - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Jogosnak vélt tartozás miatt ment a sértetthez a 23 éves F. Krisztián és a 30 éves F. Zoltán november 29-én délután. Az oroszlányi lakásnál a bejárati ajtót ütni-verni kezdték, és közben kiabáltak. A lakót 10 ezer forint kölcsön visszaadására szólították fel. A sértett a megrongált ajtót kinyitotta, ekkor az akarata nélkül a két férfi oda bement. A lakásban további vita alakult ki a felek között, végül egy kabátot vittek magukkal.  

Még ezen a napon azonosításra került F. Krisztián és F. Zoltán helyi lakosok, őket az oroszlányi nyomozók másnap gyanúsítottként kihallgatták önbíráskodás bűntett elkövetése miatt. Egyikük sem ismeretlen már a rendőrök előtt, mindkettőjük ellen van folyamatban büntetőeljárás. A kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott, ellenük így kábítószer birtoklása miatt is indult büntetőeljárás. Az Oroszlányi Rendőrkapitányság F. Krisztiánt, és F. Zoltánt őrizetbe majd kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járás Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !