Erőszakkal akarta visszaszerezni a rokoni kölcsönt egy nő Fonyódon

A Fonyódi Járási Ügyészség önbíráskodás bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki az unokatestvérének adott kölcsönösszeget bántalmazással próbálta meg behajtani Fonyódon.

A vádban foglaltak szerint a sértett 2020-ban kapott kölcsön 13,5 millió forintot a vádlottól azzal a kikötéssel, hogy a kölcsönösszeget egy hónap múlva visszafizeti neki.

A sértett nő azonban egy év elteltével sem tudott teljesíteni, ezért a terhelt 2021 augusztusában polgári peres eljárást indított, valamint megjelent unokatestvére fonyódi üzletében is. Az elkövető a személyes találkozás során nem tudott uralkodni magán és hogy jogos vagyoni igényének érvényt szerezzen, megszorította rokona felkarját, megkarmolta, rángatta és megtépte a haját.

A terhelt a bántalmazással nem érte el célját, mivel a sértett nem tudott fizetni, azonban a támadás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !