Élelmiszert lopott az a 1,5 éve fedél nélkül élő, jövedelem-, és munkanélküli férfi, akit letartóztattak a szentendrei rendőrök

Több betöréssel gyanúsítják a szentendrei rendőrök azt a 38 éves férfit, aki víkendházakból akart lopni. Az idei három mellett két tavalyit is beismert.

A szigetmonostori hétvégi házakat szemelte ki magának F. Roland, egy éjszaka alatt hármat is meglátogatott 2022 decemberében. Az egyik tulajdonosának jelzésére indultak meg a rendőrök, rövid idő alatt azonosították és elfogták a Duna parton felállított sátrában élő férfit, akinek cipőnyoma kísérteties hasonlóságot mutatott az egyik helyszínen rögzített nyommal.

Mostani betörései elsősorban rongálási károkat okoztak, ahogyan későbbi kihallgatásán fogalmazott: „nem vittem el semmit, mert nem találtam kaját”. A kézzel betört ajtó, ablak, vagy éppen a vállal befeszített ajtó javíttatási költségei meghaladják a 100 ezer forintot.

Két tavalyi akciójakor 7-8 konzervet zsákmányolt, a kukorica, csicseriborsó, ananász és paradicsomkonzervek mellett három májpástétom landolt a zsebében.

Az állítása szerint kb. 1,5 éve fedél nélkül élő, jövedelem-, és munkanélküli, azóta letartóztatott férfit lopás vétségével gyanúsítják.

A további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !