Videón, ahogyan egy nő ráönti a halászlét a felszolgálóra egy bajai étteremben

A Bajai Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy házaspár mindkét tagjával szemben, akik egy bajai étteremben kifogásolták az étel minőségét, majd a feleség hirtelen a felszolgálóra borította a halászlével teli tányért. A férj mindezek után rátámadt az őket távozásra felszólító pincérre, míg a feleség távozóban még a földre borította és összetörte a terítéket.

A vádirat szerint a bajai házaspár – az ügy két vádlottja – 2022. augusztus 1-jén délben egy bajai étterem teraszán gyermekükkel megjelenve halászlét rendelt. A feleség azonban elégedetlen volt a feltálalt étellel, ezért a felszolgálóval – az ügy sértettjével – vitába keveredett. Amikor a sértett elkezdte leszedni az asztalt, a nő felkapta a halászlével teli tányérját és a férfi arcába öntötte. Ezután a sértett távozásra szólította fel, amit többször is meg kellett ismételnie, mire a feleség hangosan fenyegetőzve elindult gyermekével a kijárat felé.

Mialatt a felszolgáló a távozó nő után nézett, az addig az asztalnál maradó férj hirtelen felállt és hátulról a sértettre rontott, majd dulakodás alakult ki közöttük. Amikor a férj a földre került, a nő is visszatért és megpróbálta megrúgni a sértettet, de nem érte el. Végül az étteremben dolgozó alkalmazottak a konyhába menekítették a  kollégájukat. A feleség kifelé menet még a földre borította és összetörte a terítéket.

A házaspár kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása az étteremben tartózkodókban félelmet, riadalmat keltett.

Az ügyészség a házaspárt garázdaság vétségével vádolja. Bűnösségükről a Bajai Járásbíróság fog dönteni. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !