Segítségnyújtást színlelve károsított meg egy nyugdíjas asszonyt egy fiatal férfi Székesfehérváron

A rendőrök elfogták azt a fiatal férfit, aki segítségnyújtást színlelve károsított meg egy nyugdíjas asszonyt Székesfehérváron.

A rendőrségre 2022. november 16-án reggel lopásról érkezett bejelentés Székesfehérvárról, egy Károly János utcai családi házból. A helyszínen tartózkodó nyugdíjas sértett a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy 2022 augusztusában ismerkedett meg egy 28 éves székesfehérvári férfival, akivel - rövid ismeretségüket követően - hamarosan megegyeztek abban, hogy alkalomadtán segítségére lesz a szépkorú asszonynak a ház körüli teendők ellátásában. 2022 augusztusa és novembere között az idős nő a lakóházban és annak udvarán lomtalanítást végzett, melynek során - az előzetes közös megállapodás értelmében - visszatérő jelleggel igénybe vette a fiatalember segédletét, melynek fiatal ismerőse mindannyiszor szívesen eleget is tett.

A nyugdíjas asszony november 16-án kora reggel rendrakás közben arra lett figyelmes, hogy a ház egyik szobájában elhelyezett szekrény fiókjaiból eltűntek az ott tárolt arany ékszerek, így többek között férfi-és női gyűrűk, egy arany fülbevaló és karperec, valamint több nagy értékű zsebóra is.

Az egyenruhások a kapott információk alapján azonnal tudták, hogy kit kell keresni és 2022. november 17-én délelőtt Székesfehérváron elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 28 éves székesfehérvári férfit, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !