Rendőrkézen a vecsési cipőnepper

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy vecsési fiatal ügyében, aki az elmúlt években csaknem száz sértettől csalt ki pénzt - közölte a  Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövető 2019. novembere óta árult különböző internetes oldalakon lábbeliket. Országszerte csaknem száz sértett vásárolt cipőt a 20 éves fiútól, azonban a vágyott portéka nem érkezett meg, vagy az ígért márkás áru helyett silány, hamis termék került kiszállításra. A csaló az utalást követően elérhetetlenné vált és a vételárat sem küldte vissza, ezzel több milliós kárt okozva a sértetteknek. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói több rendőrkapitánysággal együttműködve azonosították a fiatalt, akit 2021. decemberében elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak.

Ellene üzletszerűen elkövetett csalás vétség gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték, az eljárás iratait megküldték az ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !