Ököllel ütötte meg volt barátnőjét a feldühödött férfi a dohányboltban (videó)

A súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a személyét ért telefonon tett megjegyzést személyesen, tettlegesen torolt meg.

A vádirat szerint a férfi és a nő élettársi kapcsolata megszakadt, személyes viszonyuk megromlott. A férfi és a nő 2022. június 1-én telefonon vitáztak egymással, amelynek során a nő sértő kijelentést tett az elkövetőre. Ezt követően mintegy fél óra elteltével, 14 óra 48 perckor a férfi  feldühödött állapotban megjelent az Esztergomhoz közeli dohányboltban, ahol a sértett dolgozott. Az elkövető a pult mögött álló nőhöz lépett és ököllel megütötte az arcfelét. A sértettnek 8 napon belül gyógyuló horzsolása, zúzódása keletkezett, a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !