Meglökte és megkarmolta a kórházi rendészt egy nő Kaposváron (videó)

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a nőt, aki a rendészre támadt, amikor nem engedték vissza a kórházba.

A vád szerint a negyvenes éveiben járó nő a kaposvári kórház területén beült a bejárathoz közeli, a rendészek tartózkodására szolgáló bódéba, ahol dohányozni kezdett. A rendészek távozásra szólították fel a vádlottat, mivel a nő illetéktelenül tartózkodott a részükre fenntartott helyiségben, a kórház területén pedig egyébként is tilos a dohányzás. Mivel ennek a nő nem tett eleget, ezért őt végül kivezették az utcára.

A zavartan viselkedő vádlott ezután még több alkalommal megkísérelt visszatérni a kórház területére, amit a rendészek úgy akadályoztak meg, hogy a nő útját folyamatosan elállták. A vádlott az egyik rendészt előbb meglökte, majd meg is karmolta, melynek következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A Kaposvári Járásbíróság a váddal egyezően mondta ki bűnösnek a büntetett előéletű vádlottat, és vele szemben halmazati büntetésül 90 nap elzárást szabott ki. (Fotó: Ügyészség)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !