Videón az M0-son történt tömegbaleset

Járművek rohantak egymásba, volt, amelyik fel is borult. Az eset Kistarcsánál történt - számolt be a Budapesti Autósok Közössége.

Egy magyar rendszámú Volvo kamion vezetője az M0-s keleti szakaszán, Kistarcsa térségében az M5-ös autópálya felé vezető oldalon közlekedett a belső sávban. Mögé ért egy KIA, ezért a sofőr megpróbált kisorolni – írja a budapestkornyeke.hu.

A kamionsofőr nem vette észre, hogy a középső sávban, a kamion holtterében halad egy Opel Astra, így sávváltás közben nekikoccant az Astrának, meglökte az autó oldalának a bal hátsó részét. Az ütközés hatására az Opel a belső sávba sodródott, a szalagkorlátnak csapódott, és megpördült.

Ezután ért oda a belső sávban a kamion mögött haladó Kia Sorento, mögötte pedig egy Volvo XC70, ami hátulról nekiütközött a baleset láttán fékező KIA hátuljának. Ezt követően a Kia a bal elejével az elé sodródó Opelnek ütközött, amitől az Opel a bal oldalára borult, és csúszott a menetiránynak háttal.

A Budapesti Autósok Közössége egyik olvasója az esetről videót küldött. Sajnos ők is érintettek voltak a balesetben - írták.

“Apukámék sajnos eltalálták a felborult autót, illetve hátulról beléjük is rohantak. Ezen kívül meg 2 autó tört össze mögöttük.” – írta az olvasó.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !