Keresés ebben a blogban

Kerékpárt lopott, keresi a rendőrség a képen látható férfit

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy kerékpárt tulajdonított el Szegeden.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A gyanú szerint az elkövető 2022. szeptember 4-én 19 óra és 20 óra között, a Temesvári körúton lévő sportcsarnok mellett lezáratlanul hagyott Csepel Royal 3 gyártmányú 28-as kerékpárt eltulajdonította. Az elkövetőről kamerafelvétel készült. A férfi 18 -25 év körüli. Arca ovális, haja sötét, testalkata sportos. Az elkövetéskor fehér pólót, kékes-zöld rövidnadrágot, világos sportcipőt, sötét bokazoknit viselt, fekete hátizsák volt nála. Kezében sötét mobiltelefon és kulcstartó volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !