Hűtőben és fagyasztóban rejtegette a kábítószert a 33 éves bajai férfi

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a rendőrök azt a férfit, akit a bajai nyomozók a főkapitányság közterületi támogató alosztály speciális egységének segítségével Baján, a háza előtt fogtak el.

A nyomozás során beszerzett információk alapján egy 33 éves bajai férfi az elmúlt egy évben heti rendszerességgel értékesített kábítószert helyi lakosok számára. A lakásán tartott kutatáskor a nyomozók bruttó 16 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 304 gramm kábítószergyanús fehér port, 3 db kábítószergyanús tablettát, valamint a bűncselekménnyel kapcsolatba hozhatóan mérleget, alufóliát, vegyi anyagokat és közel 2,6 millió forintot foglaltak le.

A férfit a Bajai Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, ezt követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az ügyben továbbá egy másik bajai lakost kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgattak ki, miután az általa használt lakásban megtartott kutatáson a rendőrök kábítószergyanús növényi származékot, tablettákat és kábítószerrel szennyezett eszközöket találtak. A 29 éves férfi szabadlábon várhatja az ügy további vizsgálatát.  

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !