Keresés ebben a blogban

Droggal kereskedtek Nagyecseden

A Mátészalkai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Gy. 40 éves és K. T. 28 éves nagyecsedi lakosok ellen. 

A nyomozás adatai szerint a férfi és a nő közösen árusítottak kábítószert a lakókörnyezetükben élő vevőik számára annak érdekében, hogy anyagi haszonra tegyenek szert. A férfi az általa nagyobb mennyiségben beszerzett amfetamin hatóanyagú kábítószert a nőhöz vitte, aki a vásárlók számára kisebb adagokba kimérte, és csomagolta. A tiltott szer értékesítéséből származó bevételen megosztoztak - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Mátészalkai Rendőrkapitányság nyomozói 2022. október 4-én Nagyecseden intézkedés alá vonták R. Gy.-t. A rendőrök a férfi gépkocsijából 513,11 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le, amely az alkalmazott gyorsteszt alapján amfetamin hatóanyagot tartalmazó kábítószer.

A nyomozók a férfit és a nőt a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. R. Gy.-t őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, míg társa K. T. a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !