Bíróság elé állították azt a nőt, aki késsel rabolt ki egy dohányboltot

A bíróság elé állításról készült feljegyzés szerint a nő 2022 szeptemberére szorult anyagi helyzetbe került. Elhatározta, hogy erőszakos úton fog pénzt szerezni a helyzetének megoldására.

2022. szeptember 16. napján a nő egy konyhakést rejtett a pulóvere ujjába, majd bement egy szigetszentmiklósi dohányboltba. Ott az eladóval közölte, hogy adja át neki a kassza tartalmát. Az eladó először nem vette komolyan a követelést. Ezt látva az elkövető elővette a kést és megismételte a felszólítást, hozzátéve, hogy nem fél a kést használni.

Az eladó ekkor megnyomta a riasztó gombját, és kivette a kasszából a kulcsot. Az elkövető a pult mögé kerülve, a késsel fenyegetve elérte, hogy az eladó ijedtében elejtse a kulcsot. Ezután azt felvéve kinyitotta a pénztárgépet, abból kivett több mint 450.000 forintot és elmenekült a helyszínről. Miközben kifelé tartott a dohányboltból a kést még az üzletben eldobta.

A szigetszentmiklósi rendőrök még aznap elfogták a nőt, akit a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség a cselekményt követően 20 napon belül bíróság elé állított felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !