A leveleki férfi megfenyegette az állapotos ex-barátnőjét, hogy addig veri, amíg meg nem szül

Egy pszichés beteg férfi láncfűrésszel támadt a volt barátnőjére Leveleken. Dühében szétverte a nő autóját, mert nem bírta elviselni, hogy a nő szakított vele. A dulakodás még a szomszédokat is megijesztette, ugyanis az elkövető halálosan megfenyegette ex-párját - számolt be a Blikk.

A férfit vasárnap letartóztatták, aki nemcsak a gépjárművet rongálta meg, hanem a sértett teraszát is lerombolta. A 49 éves ámokfutó már 23 évet töltött a rácsok mögött erőszakos bűncselekményekért.

Ismerőse arra panaszkodott, hogy a korábbi eseteknél soha nem vizsgálták ki a viselkedését, ami további problémákat eredményezett. Volt élettársát, aki állapotos volt, azzal fenyegette, hogy addig veri őt, amíg meg nem szül.

"Mindenféleképpen felveti annak a kérdését, hogy a korábbi hasonló kitörések, amelyek nem jutottak el eddig a szintig nem igénylik-e azt, hogy mi az oka ennek. Van-e pszichés oka. Ez az ember nem volt a cselekmény elkövetésekor se ittas, és nem állt bódulatkeltő szerek hatása alatt sem" - nyilatkozta a Tényeknek az elkövető ismerőse.

A férfi családja és barátai is megjelentek a bíróságon, akik támogatásukról biztosították őt. A főügyészség szerint fennáll a veszélye annak, hogy újabb bűncselekményeket követhet majd el a vádlott, aki akár 4 év börtönbüntetést is kaphat.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !