Veszprémben és más városban is fogdosta a nőket egy 23 éves férfi

Büntetőeljárást indított a Veszprémi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki 2022. szeptember 4-én 9 óra körüli időben Veszprém belvárosában megfogta a sértett vállát, majd felhúzta a szoknyáját, miközben a saját nadrágját letolta. A fiatal nő segítségért kiabált, majd miután ellökte magától a férfit, az elfutott - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozók néhány napon belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves halimbai lakost. K. Sz.-t az egyenruhások elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a rendőröknek beismerte, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal is fogdosott hasonló módon nőket Veszprémben és Ajkán is. Ezidáig 4 sértett tett bejelentést a rendőrségen szeméremsértő módon viselkedő férfi ellen, de Ajkán és a megyeszékhelyen további nőket is tapogatott az utcán. A halimbai illetékességű személy a – többnyire – fiatal lányoknak intimebb testrészét fogta meg úgy, hogy őket gyalogosan követte, majd szeméremsértő cselekményt követett el sérelmükre.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök őrizetbe vették a 23 éves férfit és előterjesztést tettek a letartóztatására.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !