Ugrás a fő tartalomra

Mi történik az utakon? - Eseménytérkép 2022-09-19

Folyamatosan frissülő hírfolyam.

20:03 - Összeütközött két autó Rákospalotán

Karambolozott két személyautó Budapest XV. kerületében, a Szentmihályi út és a Gábor Áron utca találkozásánál. A baleset akadályozza a forgalmat. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre.

19:36 - Karambol Szabadbattyánban

Összeütközött két személyautó Szabadbattyánban, a 7-es főút belterületi szakaszán, a Kossuth utcánál. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat és a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkénteseit riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

19:28 - Fának hajtott egy autó Kaba közelében

Fának ütközött egy személyautó a 3407-es úton, Kaba közelében, a 9. kilométernél. Egy ember utazott benne. Ő nem tudott kiszállni, ezért feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző püspökladányi hivatásos és kabai önkéntes tűzoltók. Az egységek áramtalanították a gépkocsit.

19:18 - Felborult egy autóbusz Környe térségében

Az oldalára borult egy csuklós autóbusz a 8119-es út Oroszlány és Környe közötti szakaszán. A jármű eleje az úttesten, a hátsó része az árokban van. Csak a vezetője utazott benne, ő ki tudott szállni. A balesetnél a tatabányai hivatásos, az oroszlányi önkormányzati és a környei önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanítják az autóbuszt. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

16:03 - Autóra dőlt egy fa a 41-es főúton

Személyautóra dőlt egy fa a 41-es főút Nyíregyháza és Napkor közötti szakaszán, a 9. kilométer közelében. Egy ember ült a járműben, ő ki tudott szállni. A műszaki mentést végző nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Egy másik autó is érintett a balesetben, amelynek helyszínénél félpályán halad a forgalom.

09:03 - Kiszabadították az M4-esen autóba szorult embert

A monori és a fővárosi hivatásos tűzoltók kiszabadították, kiemelték, majd átadták a mentőknek azt az embert, aki beszorult a járművébe, miután egy nyerges vontató, egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Üllő térségében, a 26. kilométernél. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat.

08:54 - Busz és autó karambolozott Budapest XVIII. kerületében

Frontálisan karambolozott egy autóbusz és egy személygépkocsi Budapest XVIII. kerületében, a Petőfi utcában, a Dobozi utca és a Bókay Árpád utca közötti szakaszon. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

08:51 - Három autó csúszott egymásba a fővárosban

Három autó csúszott egymásba a fővárosban, a XVII. kerületi Pesti úton, a Kispajtás utca és Szabadság sugárút közötti útszakaszon. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

08:47 - Hármas karambol az M4-esen

Összeütközött egy nyerges vontató, egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Üllő térségében, a 26. kilométernél. Egy ember beszorult ez egyik járműbe. Őt feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző monori és fővárosi hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanítják a gépkocsikat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, nagy a torlódás.

08:10 - Karambolozott két autó Óbarok közelében

Összeütközött két személyautó Óbarok közelében, az 1-es és a 811-es főút találkozásánál. Műszaki mentés céljából a bicskei önkormányzati tűzoltók vonultak ki a balesethez. Az egység a rendőrségi helyszínelés után megszünteti a forgalmi akadályt.

08:01 - Árokba hajtott egy autó az 56-os főúton

Árokba csapódott egy személyautó az 56-os főúton, a szálkai elágazásnál. A szekszárdi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelyhez a mentőket is riasztották. Az egységek áramtalanították a gépkocsit.

07:26 - Baleset történt a 441-es főúton

Egy kisbusz és egy személyautó karambolozott a 441-es főút 18-as kilométerénél, Nagykőrös belterületi szakaszán. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nem ültek fel a provokációnak a somogyi rendőrök

Felvételt készített a velük szemben intézkedő rendőrökről egy közúti ellenőrzéssel érintett férfi és nő 2022. szeptember 24-én este Balatonszemesen. Az eseménysort rögzítő videót ezt követően – a testület tagjait becsmérlő üzenettel ellátva – a Youtube-ra is feltöltötték. A férfi esetében ez nem egyedülálló: Facebook oldalán több olyan bejegyzés, valamint képsorok is láthatóak, amelyek a rendőrökkel szemben szándékos és provokatív fellépésről tanúskodnak. A feltöltő a felvétel leírásában valótlanságokat állít. A tényleges történések szerint – amelynek jelentős része egyébként a felvételen is látszik/hallatszik – a jármű vezetője és utasa a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó személyazonosságát igazolni, emiatt a rendőrök mindkettőjüket előállították.  Az intézkedés a parancsnoki kivizsgálás alapján szakszerű és jogszerű volt. Molnár Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az eseményeket követően köszönetét fejezte ki az intézkedésben résztvevő kollégáinak, aki

Súlyos testi sértés miatt keresik a képen látható férfit

A kőbányai rendőrök az egyik feltételezett elkövető azonosításához a lakosság segítségét kérik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi Budapest X. kerületében, egy Könyves Kálmán körúti benzinkút mögött féltékenységből többször megütött egy másik férfit. A sértettet az ütésektől a földre esett, de az elkövetők még ezután is tovább bántalmazták, majd távoztak a helyszínről. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A nyomozás során a rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, társát továbbra is keresik. A feltételezett elkövető 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, sportos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor kék farmernadrágot és farmeringet viselt. Jobb felkarján tetoválás van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit feli

Fejét alufóliába, lábát és testét szemeteszsákba bugyolálva lopott egy szegedi férfi

Fejét alufóliába, lábát és testét szemeteszsákba bugyolálva lopott egy szegedi férfi - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. Nem egy kreatív hobbi boltba, hanem egy élelmiszerüzletbe tört be rendhagyó ruházatával az elkövető, aki egy fotocellás ajtót kővel áttörve némi szeszes italra tett szert cselekménye során . Az ezredforduló bűnügyi sorozatai azonban nem készítették fel elég alaposan a tettest, a nyomozók ugyanis a helyszínen rögzített nyomok alapján még aznap elfogatóparancsot adtak ki ellene. A szegedi férfit a rendőrök napokon belül elfogták. Az eredményes felderítést követően, a nyomozás lezártával az elkövetőnek dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt kell felelnie. Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

A külseje miatt gúnyolták az iskolában a 11 éves gyürei kislányt, aki öngyilkos akart lenni

Gyürén egy 11 éves kislány lépett ki a vonat elé: iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének.  Szomorú tragédia történt vasárnap Gyürén: egy kislány a nyílt pályán lépett ki a vonat elé, szándékosan. A 11 éves gyermeket életveszélyes állapotban szállították kórházba a baleset után, amit a monzdonyvezető már nem tudott elkerülni. A kislányt nagyszülei nevelték, az ismerőseik értetlenül álltak a tragédia előtt. Kiderült, hogy a gyermek iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének - írta a Life . "A lába szilánkosra tört és súlyosan roncsolódott a koponyája" - mondta a Borsnak a kislány, Hanna nagypapája. Mint kiderült, a gyereket a külseje miatt bántották, többször sírva ment haza. "Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye" - árulta el a nagypapa. A gyerek állapota még mindig kritikus Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Focizás közben lett rosszul egy 15 éves budapesti fiú, újra kellett éleszteni

Tegnap este focizás közben lett rosszul Budapesten az a 15 éves fiatal, akihez barátai a mentők gyors segítségét kérték. A fiú minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett és nem mozdult, ezért társai azonnal mentőt hívtak és a mentésirányító telefonos utasításai szerint megvizsgálták, de ekkor már nem lélegzett - közölte az Országos Mentőszolgálat.  "A hős fiatalok nem estek pánikba, azonnal megkezdték az újraélesztést és egymást váltva küzdöttek barátjuk életéért, amíg a sporttelep egyik dolgozója elrohant a helyszín közelében kihelyezett defibrillátorért. Perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést, miközben a mentésirányítás segítségével felvették a kapcsolatot a legközelebbi szívcentrummal, ahol felkészültek a beteg fogadására. A gyermek életéért vívott heroikus küzdelem sokáig zajlott még a focipálya gyepén, majd folyamatos újraélesztés mellett, kritikus állapotban szállították kórházba a fiút. Az eset még a rutinos szakemberek