Mi történik az utakon? - Eseménytérkép 2022-09-19

Folyamatosan frissülő hírfolyam.

20:03 - Összeütközött két autó Rákospalotán

Karambolozott két személyautó Budapest XV. kerületében, a Szentmihályi út és a Gábor Áron utca találkozásánál. A baleset akadályozza a forgalmat. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre.

19:36 - Karambol Szabadbattyánban

Összeütközött két személyautó Szabadbattyánban, a 7-es főút belterületi szakaszán, a Kossuth utcánál. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat és a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkénteseit riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

19:28 - Fának hajtott egy autó Kaba közelében

Fának ütközött egy személyautó a 3407-es úton, Kaba közelében, a 9. kilométernél. Egy ember utazott benne. Ő nem tudott kiszállni, ezért feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző püspökladányi hivatásos és kabai önkéntes tűzoltók. Az egységek áramtalanították a gépkocsit.

19:18 - Felborult egy autóbusz Környe térségében

Az oldalára borult egy csuklós autóbusz a 8119-es út Oroszlány és Környe közötti szakaszán. A jármű eleje az úttesten, a hátsó része az árokban van. Csak a vezetője utazott benne, ő ki tudott szállni. A balesetnél a tatabányai hivatásos, az oroszlányi önkormányzati és a környei önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanítják az autóbuszt. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

16:03 - Autóra dőlt egy fa a 41-es főúton

Személyautóra dőlt egy fa a 41-es főút Nyíregyháza és Napkor közötti szakaszán, a 9. kilométer közelében. Egy ember ült a járműben, ő ki tudott szállni. A műszaki mentést végző nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Egy másik autó is érintett a balesetben, amelynek helyszínénél félpályán halad a forgalom.

09:03 - Kiszabadították az M4-esen autóba szorult embert

A monori és a fővárosi hivatásos tűzoltók kiszabadították, kiemelték, majd átadták a mentőknek azt az embert, aki beszorult a járművébe, miután egy nyerges vontató, egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Üllő térségében, a 26. kilométernél. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat.

08:54 - Busz és autó karambolozott Budapest XVIII. kerületében

Frontálisan karambolozott egy autóbusz és egy személygépkocsi Budapest XVIII. kerületében, a Petőfi utcában, a Dobozi utca és a Bókay Árpád utca közötti szakaszon. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

08:51 - Három autó csúszott egymásba a fővárosban

Három autó csúszott egymásba a fővárosban, a XVII. kerületi Pesti úton, a Kispajtás utca és Szabadság sugárút közötti útszakaszon. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

08:47 - Hármas karambol az M4-esen

Összeütközött egy nyerges vontató, egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Üllő térségében, a 26. kilométernél. Egy ember beszorult ez egyik járműbe. Őt feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző monori és fővárosi hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanítják a gépkocsikat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, nagy a torlódás.

08:10 - Karambolozott két autó Óbarok közelében

Összeütközött két személyautó Óbarok közelében, az 1-es és a 811-es főút találkozásánál. Műszaki mentés céljából a bicskei önkormányzati tűzoltók vonultak ki a balesethez. Az egység a rendőrségi helyszínelés után megszünteti a forgalmi akadályt.

08:01 - Árokba hajtott egy autó az 56-os főúton

Árokba csapódott egy személyautó az 56-os főúton, a szálkai elágazásnál. A szekszárdi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelyhez a mentőket is riasztották. Az egységek áramtalanították a gépkocsit.

07:26 - Baleset történt a 441-es főúton

Egy kisbusz és egy személyautó karambolozott a 441-es főút 18-as kilométerénél, Nagykőrös belterületi szakaszán. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !