Vádemelés a győri kettős emberölési kísérlet ügyében

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolj azt a nőt, aki mély, vágott sebeket ejtett mind a volt férje, mind az annak társaságában lévő nő nyakán egy tapétavágó szikével.

A vád szerint a nő a cselekmény napján felhívta a volt férjét és megkérte arra, hogy költözzön vissza hozzá. Mivel a férfi erre a kérésre nemet mondott, és a további hívásokra sem reagált, a nő gázsprayt és tapétavágó szikét magához véve kereste fel a volt férjét, akit egy másik nő társaságában talált.

Az ajtóban állva először gázspray-vel próbálta lefújni a volt férjét, de az eszközt a férfi elvette tőle, ezért kiborította a táskáját, magához vette a szikét, annak pengéjét maximális állásba kitolta, belépett a házba és először a volt férje arcán ejtett egy vágott sérülést, majd a másik nőhöz lépve a nő nyakán, lábán és kezein. Ezután újra a volt férjéhez fordult, őt is megvágta a nyakán és a kezén. A férfinak ezt követően sikerült elvenni a nőtől a szikét, amit átdobott a szomszéd telekre.

A mentőket a volt férj hívta fel, ekkorra a másik nőnek sikerült kimenekülni a házból. Őt másnap reggel sokkos állapotban találták meg a rendőrök Győrben.

Az elkövető letartóztatásban van, vele szemben életfogytig tartó szabadságvesztés is kiszabható.

A végleges döntést az ügyben várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !