Keresés ebben a blogban

Több gépkocsiban is kárt okozott egy török férfi Budapesten

A nyomozók garázdasággal gyanúsítanak egy török férfit, aki a VII. kerületben több gépkocsiban is kárt okozott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságán garázdaság vétség gyanúja miatt indult eljárás egy 24 éves török férfi ellen, aki a Péterfy Sándor utcában két, a Bethlen Gábor utcában pedig egy parkoló autót rongált meg. 

A rendelkezésre álló adatok alapján a Péterfy Sándor utcában az egyik autót több alkalommal megrúgta, ami miatt az ajtókban, valamint a bal oldali hátsó sárvédőn horpadások keletkeztek. Az eset következtében a gépkocsi bal első ajtójának kilincse is letört. A másik kocsinál a bal hátsó sárvédőbe rúgott bele úgy, hogy a sárvédő lemez behorpadt. A két járműben több százezres kár keletkezett. A Bethlen Gábor utcában is belerúgott egy kocsiba, ott azonban kár nem keletkezett.

Az erzsébetvárosi rendőrök a férfit néhány órán belül elfogták, majd garázdaság vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomást tett, azonban jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni.

A nyomozók a török férfit őrizetbe vették. Vele szemben a VII. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !