Tévedésből került az idegen pénztárca egy párhoz, visszavitték ugyan, de 120 ezer forintot kivettek belőle

Tévedésből került egy idegen pénztárca egy párhoz Szeghalmon. Visszavitték ugyan oda, ahonnan elhozták, de annak ellenére, hogy nem az övéké volt, kivették belőle a pénz nagy részét. Büntetőeljárás indult ellenük.

Szeghalmon, egy lottózóban 2022. szeptember 14-én délután egy férfi a pulton felejtette a pénztárcáját. Az ott dolgozó nő úgy emlékezett, hogy egy nő hagyta ott. Ismerte őt, fel is hívta telefonon, hogy menjen vissza a tárcájáért. A nő az élettársát küldte vissza, aki bár tudta, hogy nem ők hagyták ott, átvette és elvitte. Összesen 140 ezer forint volt benne, a pár 120 ezret ki is vett belőle, majd visszavitték a pénztárcát a lottózóba azzal, hogy nem az övéké. Miután az elveszett tárca visszajutott a tulajdonosához, kiderült, hogy lopás történt. 

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei az élettársak lakásán kutatást tartottak. A pénz egy részét megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak. A nő és a férfi ellen is büntetőeljárás indult - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !