Mi történik az utakon? - Eseménytérkép 2022-09-20

Folyamatosan frissülő hírfolyam.

16:05 - Két autó karambolozott a Józsefvárosban

Két személyautó ütközött össze a főváros VIII. kerületében, Józsefvárosban, a Baross téren. A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

15:54 - Baleset történt a 2-es főúton

Két, körülbelül másfél tonna súlyú zsák esett le egy kamionról a 2-es főút 45-ös kilométere közelében, a Nógrád megyei Szendehelynél. A forgalmi akadályt jelentő zsákok Katalinpuszta irányából a Szendehely felé vezető sávot, és a kapaszkodósávot foglalják el. A műszaki mentést a rétsági hivatásos tűzoltók végzik.

14:18 - Árokba csapódott egy autó a 47-es főúton

Lesodródott az útról, és mély árokba csapódott egy személyautó a 47-es főút 89-es kilométere közelében, Szeghalom belterületén, a Szeghalmi úton. A szeghalmi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

14:09 - Hármas karambol a 10-es főúton

Összeütközött két furgon és egy személyautó a 10-es főút 60-as kilométerénél, a lábatlani szakaszon, a Rákóczi Ferenc úton. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

10:59 - Négyes karambol az M5-ösön

Két teherautó és két személyautó karambolozott az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél, Lajosmizse térségében, a benzinkút magasságában. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók egy embert kiszabadítottak az egyik járműből, majd megkezdték egy másik ember kiszabadítását. A helyszínre érkeztek a kecskeméti hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és egy mentőhelikopter is. A mentés idején a pálya mindkét oldalán forgalmi akadályra kell számítani.

10:37 - Baleset történt az M51-esen

Teherautóval ütközött egy személyautó az M51-es autóút 28-as kilométere közelében, a főváros XXIII. kerületében, Soroksáron, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A balesetnél a mentés idején egy sávon halad a forgalom.

10:28 - Árokba hajtott egy autó Székesfehérváron

Árokba hajtott egy személyautó Székesfehérváron, a Bicskei utca és Béla utca találkozásánál. Műszaki mentés céljából a székesfehérvári hivatásos tűzoltó vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

08:10 - Hármas karambol a XVI. kerületben

Három személyautó ütközött össze Budapest XVI. kerületében, a Timur utcában, a Simándi utca találkozásának közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon az utat a mentés idejére lezárták.

(Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság) 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !