Ketchupos-sörös csirke

Hozzávalók:

  • 4 dl ketchup
  • 2 ek méz
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 3 dl Krusovice világos sör
  • 6 db csirke felsőcomb
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A ketchupot összekeverjük a mézzel, a reszelt fokhagymával, az aprított újhagymával és a sörrel.

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, tűzálló tálba sorakoztatjuk, nyakon öntjük a ketchupos masszával, befedjük és 180 fokra előmelegített sütőben kb 50 perc alatt megsütjük. A sütési idő sütőnként változhat, ellenőrizzük, hogy a hús átsült-e, ha igen, eltávolítjuk a fóliát és további 5-10 percre visszadugjuk a sütöbe, hogy picit megpiruljanak! (GastroHobbi)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !