Hónapokig fenyegette, verte és rágalmazta élettársát, szakításuk után őt és édesanyját is megtámadta

A dunakeszi rendőrök befejezték annak a 45 éves férfinak az ügyét, aki hónapokig fenyegette, verte és rágalmazta akkori élettársát, majd szakításuk után őt és édesanyját is megtámadta, ütötte - verte, ahol csak érte őket - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy félelemben élő nő kért segítséget a rendőrségen. Elmondása szerint 2019-től, akkori élettársa folyamatosan bántalmazta, többször megszorította a nyakát, a munkahelyén rágalmazta, féltékenységből zaklatta, ami később a kapcsolatuk végét eredményezte. Az utolsó csepp az volt, hogy 2021. december 29-én este, telefonos veszekedésük után a 45 éves B. Attila - a bíróság által korábban elrendelt megelőző távoltartási végzés ellenére - átment az áldozat édesanyjának fóti házába, bemászott a telekre, betörte az üvegajtót, majd rátámadt volt élettársára és annak édesanyjára, ütötte-verte őket, ahol csak érte. Az asszony súlyos, lánya könnyű sérüléssel került kórházba.

Az áldozat szerint volt párja egyszer azzal fenyegette meg: „pénzt szerzek, hogy eltegyelek láb alól.”.

A dunakeszi rendőrök 2022. január 3-án fogták el és állították elő az alkalmi munkákból élő, 45 éves férfit, majd őrizetbe vették.

A férfi kihallgatásán állította, nem fenyegetni akarta volt élettársát, csak törvényesen szerette volna lerendezni a dolgokat. Hozzátette, ha valaki megcsalással vádolná, az nagyon fájna neki, mivel ő a hűség mintaképe. Kitért arra is, előfordult, hogy élettársa ütötte az ő vállát, hiába kérte, hogy hagyja abba, de akkor nála „elszakadt a cérna” és rávert a combjára egyszer vagy kétszer. A nő édesanyját pedig nem akarta bántani, lenyomta a földre, hogy ne legyen további tettlegesség.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a jelenleg is letartóztatásban lévő B. Attila ellen a testi sértés, magánlaksértés, zaklatás, könnyű testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettének, valamint rágalmazás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !