Gázolót keresnek a tolnai rendőrök

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán büntetőeljárást folytatnak segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eddigi információk szerint 2022. szeptember 15-én 15 óra 40 perc körüli időben egy fehér színű, ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően Renault gyártmányú autó, közlekedett Tolnán, az Arany János utcában levő PennyMarket parkolójában. A kocsi vezetője tolatás közben nekiütközött az ott közlekedő gyalogosnak, aki elesett. A nő könnyebben megsérült. Az autó vezetője ezt követően a helyszínt adatai hátrahagyása és megállás nélkül elhagyta.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/501-100-os (3577-es mellék) telefonszámot vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06/80/555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !