Egy 20 centiméter pengehosszúságú bajonettel szúrta mellkason vitapartnerét egy veszprémi férfi

Emberölés kísérlete miatt nyomoznak a rendőrök egy veszprémi férfi ellen - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Telefonon érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az egyik belvárosi vendéglátóhely előtt egy férfi egy másikat késsel leszúrt.

A helyszínre érkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy a két fél között az éjszaka során szóváltás alakult ki, mely odáig fajult, hogy az idősebb személy a fiatalabbat megöléssel fenyegette meg, majd röviddel később, ígéretét majdnem beváltotta.

A szóváltás után dühösen lakhelyére távozott a férfi, ahol magához vett egy kb. 20 centiméter pengehosszúságú bajonettet, és visszatért a szórakozó helyhez. Az épület bejáratánál folytatta a veszprémi lakos a párbeszédet a korábbi vitapartnerével, majd egy alkalommal mellkason szúrta a szintén helyi férfit, akit a mentő súlyos sérüléssel szállított kórházba.

A 39 éves veszprémi lakost a rendőrök röviddel a bejelentés után a helyszínen elfogták, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették, és gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Ellene emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a rendőrök.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !