Keresés ebben a blogban

Bűnös megállapodást kötött három jászladányi lakos

Három jászladányi lakos szövetséget kötött, és megállapodtak abban, hogyan terjesszék a drogot a helyiek körében. A jászberényi rendőrök mindhármukat őrizetbe vették - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO bevetési egységeivel közösen Jászladány településen két helyszínen tartottak kutatást, majd elfogtak, és előállítottak a rendőrkapitányságra egy 56 éves nőt és 38 éves lányát, valamint egy 47 éves férfit. 

A megalapozott gyanú szerint az idősebb nő megállapodott a férfival, hogy rendszeresen vásárol tőle új pszichoaktív anyagot 10.000 forint/gramm áron, melyet a lányával kiporciózva a helyi fogyasztóknak tovább értékesít. Ez év márciusától folyamatosan, heti rendszerességgel történtek a szállítások, majd a két női gyanúsított az anyagot alufóliába csomagolva, 1-2000 forint/adag áron adta tovább. 

A rendőrök az ingatlanban végzett kutatás során összesen 26,44 gramm fehér és zöld színű kábítószergyanús anyagot, a férfi lakásán pedig készpénzt találtak, amiket lefoglaltak. A nyomozók a trió tagjait gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vételükről határoztak, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.  

A Jászberényi Rendőrkapitányság bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !