Beszélgetésre invitálta, majd minden előzmény nélkül baseballütővel bántalmazta ismerősét egy nógrádi férfi

A Pásztói Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 31 éves férfinak a letartóztatását, aki beszélgetésre invitálta, majd baseballütővel bántalmazta ismerősét.

A gyanúsított áthívta magához egy ismerősét beszélgetni. A sértett át is ment, ám a beszélgetés minden előzmény nélkül fenyegetésbe torkollott, melynek hevében a vendéglátó egy baseballütővel többször megütötte vendégét.

A sértett menekülőre fogta a dolgot, kihátrált a házból, a házigazda azonban követte és az utcán is folytatta a bántalmazást és a fenyegetőzést.

A sértett az ütések következtében a fején, a karján és a lábán is súlyos sérüléseket szenvedett.

A férfit a nyomozó hatóság őrizetbe vette és súlyos testi sértéssel és felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsította meg hallgatta ki, míg az ügyészség – mivel a többszörösen büntetett előéletű, több büntetőeljárás hatálya alatt álló gyanúsított a bűnügyi felügyelet szabályait is megszegte – a bűnismétlés megakadályozása érdekében indítványozta a letartóztatását.

A Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészséggel egyetértve egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, a döntés a védelmi fellebbezés folytán még nem végleges.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !