Vasúti dolgozóra támadt egy feldühödött férfi a ceglédberceli vasútállomáson

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a ceglédberceli vasútállomáson az egyik dolgozóra támadt. 

A vádirat szerint az elkövető Budapestről Szeged irányába vonaton utazott, de a ceglédberceli vasútállomáson leszállították, mert nem váltott menetjegyet.

Ezt követően a férfi a vasútállomás várótermében elaludt, majd amikor a kora esti órákban felébredt nem találta a szatyrát. Ekkor az állomás forgalmi irodájába ment és az ott dolgozó vasúti alkalmazott sértettnél azt szerette volna elérni, hogy nézzék vissza a külső kamerák felvételeit, hátha kiderül hová tűnt a csomagja. A sértett közölte, hogy a kérés teljesítésére neki nincs lehetősége.

Az elkövető erre dühbe gurult, felkapott két fadarabot és a sértett felé dobta, aki elhajolt a felé érkező tárgyak elől. Ezután a vádlott felvett egy több mint egy méter hosszú botot és azzal a sértett felé sújtott, valamint ráütött a forgalmi iroda ajtajára is. A vasúti dolgozót a férfi végül nem találta el.

A férfit az időközben értesített ceglédi rendőrök a helyszínen elfogták. A szatyrát egyébként az állomás peronján hiánytalan tartalommal megtalálták.

A Ceglédi Járási Ügyészség az ügyben az elkövető ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !