Ugrás a fő tartalomra

Tragédiába fulladt a nászéjszaka

Egy anyuka mesélte el, hogy a gyerekei apja hogyan ölte meg következő barátnőjét a nászéjszakájukon. Azt mondta, próbálta figyelmeztetni a nőt, de letiltotta - írta a Borsonline.

A 41 éves Kimberley mesélt a nőnek gyermekei édesapjának félelmetes indulatairól beszélt, és képeket is mutatott a férfi által okozott sérülésekről, de ő ezek után is együtt maradt vele. A férfi azonban megölte nőt a nászéjszakájukon. Fejbe verte, majd megfojtotta.

Kimberley, a hatgyermekes anyuka ezt mondta a Sunday People-nek: "Ugyanúgy viselkedett Dawnnal, mint velem, de egy nő túlélte, egy pedig nem. Szerencsés voltam. Próbáltam figyelmeztetni, elmondtam Dawnnak mindent, amit velem tett, és azt mondtam neki, hogy kérjen információt róla a rendőrségtől."

Az utolsó üzenet, amit küldött neki, ez volt: „Jól vagy?”. Nem válaszolt, mert letiltotta.

Dawn holttestét egy bőröndben, bokrok közé rejtve találták meg 2021 Halloweenján. A táskát mindössze 200 méterre fedezték fel a vöröstéglás háztól, ahol a férfi lakott.

Kimberley, akinek Nutttól három gyermeke van, úgy véli, a gyilkos mélységesen gyűlöli a nőket.

Az együtt töltött tíz év alatt többször megtámadta. 2015. februári utolsó rohamról a következőket mondta: "Korán lefeküdtem fejfájással. Arra ébredtem, hogy tablettákat dobott felém. Kirángatott az ágyból, és fojtani kezdett. Nem kaptam levegőt, erősen nyomta a légcsövemet. Sikerült kiszabadulnom és futnom az életemért."

Ötéves kislányuk előtt kezdte el ököllel fejbe verni. Felsikoltott, és a férfi megállt. Ha nem sikoltott volna, most már halott lenne. Szerencsére a szomszéd meghallotta, és hívta a rendőrséget. A támadást követően bántalmazásban bűnösnek találták és Kimberlyt egy biztonságos házba szállították a gyerekeivel.

2020 júliusában Dawn kapcsolatba lépett Kimberley-vel, aki megkérte, hogy legyen nagyon óvatos Nuttel. Aztán ugyanezen év augusztusában Dawn azt mondta, hogy Nutt majdnem megölte őt egy támadás során, aminek következtében majdnem letartóztatták, de a menyasszony végül ejtette a vádakat.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nem ültek fel a provokációnak a somogyi rendőrök

Felvételt készített a velük szemben intézkedő rendőrökről egy közúti ellenőrzéssel érintett férfi és nő 2022. szeptember 24-én este Balatonszemesen. Az eseménysort rögzítő videót ezt követően – a testület tagjait becsmérlő üzenettel ellátva – a Youtube-ra is feltöltötték. A férfi esetében ez nem egyedülálló: Facebook oldalán több olyan bejegyzés, valamint képsorok is láthatóak, amelyek a rendőrökkel szemben szándékos és provokatív fellépésről tanúskodnak. A feltöltő a felvétel leírásában valótlanságokat állít. A tényleges történések szerint – amelynek jelentős része egyébként a felvételen is látszik/hallatszik – a jármű vezetője és utasa a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó személyazonosságát igazolni, emiatt a rendőrök mindkettőjüket előállították.  Az intézkedés a parancsnoki kivizsgálás alapján szakszerű és jogszerű volt. Molnár Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az eseményeket követően köszönetét fejezte ki az intézkedésben résztvevő kollégáinak, aki

Súlyos testi sértés miatt keresik a képen látható férfit

A kőbányai rendőrök az egyik feltételezett elkövető azonosításához a lakosság segítségét kérik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi Budapest X. kerületében, egy Könyves Kálmán körúti benzinkút mögött féltékenységből többször megütött egy másik férfit. A sértettet az ütésektől a földre esett, de az elkövetők még ezután is tovább bántalmazták, majd távoztak a helyszínről. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A nyomozás során a rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, társát továbbra is keresik. A feltételezett elkövető 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, sportos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor kék farmernadrágot és farmeringet viselt. Jobb felkarján tetoválás van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit feli

A külseje miatt gúnyolták az iskolában a 11 éves gyürei kislányt, aki öngyilkos akart lenni

Gyürén egy 11 éves kislány lépett ki a vonat elé: iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének.  Szomorú tragédia történt vasárnap Gyürén: egy kislány a nyílt pályán lépett ki a vonat elé, szándékosan. A 11 éves gyermeket életveszélyes állapotban szállították kórházba a baleset után, amit a monzdonyvezető már nem tudott elkerülni. A kislányt nagyszülei nevelték, az ismerőseik értetlenül álltak a tragédia előtt. Kiderült, hogy a gyermek iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének - írta a Life . "A lába szilánkosra tört és súlyosan roncsolódott a koponyája" - mondta a Borsnak a kislány, Hanna nagypapája. Mint kiderült, a gyereket a külseje miatt bántották, többször sírva ment haza. "Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye" - árulta el a nagypapa. A gyerek állapota még mindig kritikus Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Fejét alufóliába, lábát és testét szemeteszsákba bugyolálva lopott egy szegedi férfi

Fejét alufóliába, lábát és testét szemeteszsákba bugyolálva lopott egy szegedi férfi - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. Nem egy kreatív hobbi boltba, hanem egy élelmiszerüzletbe tört be rendhagyó ruházatával az elkövető, aki egy fotocellás ajtót kővel áttörve némi szeszes italra tett szert cselekménye során . Az ezredforduló bűnügyi sorozatai azonban nem készítették fel elég alaposan a tettest, a nyomozók ugyanis a helyszínen rögzített nyomok alapján még aznap elfogatóparancsot adtak ki ellene. A szegedi férfit a rendőrök napokon belül elfogták. Az eredményes felderítést követően, a nyomozás lezártával az elkövetőnek dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt kell felelnie. Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Arany Málna díjas lopás történt Kecskeméten

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy 26 éves helybélit, aki annyira belefeledkezett a lopásba, hogy a helyszínen hagyta táskáját, majd a kiérkező járőrök mellől próbálta visszacsenni a hátramaradt értékét, sikertelenül -  közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Bejelentést tett a Kecskeméti Rendőrkapitánysága tegnap előtt reggel egy idős asszony, miszerint az éjszaka során egy ismeretlen személy több dolgot is eltulajdonított a megyeszékhelyi otthonából. A 69 éves sértett arról számolt be a rendőröknek, hogy a tolvaj a kapun bemászva belülről kinyitotta a zárt kaput, így tudott bejutni az udvarba, ahonnan ellopta az ott parkoló személyautó akkumulátorát. Ezen kívül kirámolta a nyári konyhát, innen használati tárgyakat vitt el, valamint kerti gépeket lopott a fészerből. A zsákmánya között szerepelt egy talicska is, amivel nagy valószínűséggel az újonnan szerzett portékákat szállította. Azonban nem volt elég alapos a tolvaj, ugyanis hátra hagyta a tás