Napijegyet váltott egy fővárosi konditerembe, de edzés helyett több százezer forintot zsákmányolt az öltözőszekrényekből

Egy ferencvárosi bevásárlóközpont edzőtermének öltözőszekrényeit törte fel a gyanú szerint H. Tamás: összesen hat zárt szekrényből több százezer forintot lopott. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói H. Tamást azonosították. Kiderült, a gyanúsított bűnügyi felügyelete alól korábban megszökött, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene. A férfit a nyomozók végül  Vecsésen fogták el.

H. Tamással szemben több eljárás is folyamatban van vagyon elleni bűncselekmények miatt. A férfi hasonló módszerrel élt más kerületekben is, ott is edzőtermek öltözőszekrényeiből vitt el pénzt. A ferencvárosi nyomozók a XI., XVIII., és XVII. kerületi rendőrkapitányságok által lefolytatott eljárásokat egyesítették, és a férfival szemben ezidáig 17 rendbeli lopás bűntett miatt indítottak nyomozást.

A ferencvárosi nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !